ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | |||||
3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |
10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 |
17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 |
24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
31 |
برای مشاهده تصویر در اندازه ی واقعی
بر روی آن کلیک نمائید :
در این مطلب از سایت www.wandg.ir میخواهیم آموزش طبخ دال عدسی را به شما بدهیم. همانطور که میدانید عدس مملو از ویتامین است و برای بچه ها بسیار مفید میباشد (مخصوصا فصل امتحانات) .
این غذا کاملا گیاهی بوده و تشکیل شده از حبوبات و سبزیجات میباشد.
مدت زمان پخت : ... دقیقه
مناسب برای 3 تا 5 نفر
عدس قرمز یک و نیم لیوان
سیبزمینی 1 عدد
رب گوجه 1-2 قاشق غذاخوری
پیاز داغ باندازه 1 عدد بزرک
سیر 6-7 حبه
زردچوبه یک قاشق مرباخوری
کاری یک قاشق جایخوری
فلفل قرمز یک قاشق چایخوری (بسته به ذائقه ولی هر چه تندتر خوشمزهتر)
تمبر هندی باندازه یک جهارم بسته
نمک به مقدار لازم (جون تمبر هندی ممکنه شور باشه قبل از ریختن نمک غذایتان را بجشید)
طرز (روش و دستور) تهیه (پخت) :
عدس قرمز رو شسته بهمراه اب ( 3 لیوان )در قابلمه بزارید مواظب باشید بعد از بجوش امدن سر نرود (برای احتیاط در قابلمه رو بحالت کج بزارید) عدس قرمز خیلی زود بخته میشود ولی جا افتادنش مهمه بعد سیب زمینیها رو اضافه کنید درشت یا ریز خرد کردن سیب زمینی سلیقه ایست. سبس اب تمبر هندی رو که توی اب کم خیس کرده اید به ان اضافه کنید بعد رب را اضافه کنید و در اخرپیاز داغ و سیر داغ رو که با زردجوبه و کاری و فلفل قرمز تفت داده اید اضافه کنید و بزارید نیم ساعتی جا بیفتد .
نکات: اضافه کردن تمبر هندی سلیقه ایست و میشه فقط رب اضافه کرد و بجای مزه ترش تمبر ابلیمو اخر کار اضافه کرد.
بعضیها سیر رو تفت نمیدن و بصورت خام اواسط یا اوایل کار به قابلمه اضافه میکنند.
این خوراک هم با نان و هم با برنج سرو میشه که خود من با برنجش رو ترجیح میدم.
اخر کار باید دال عدسی نه ابکی باشه نه خیلی سفت حد وسط این دو امتحان کنید خیلی خوشمزه است.